D-le Matei, câți bani are Turda?

D-le Matei, felicitări pentru învestirea în funcția de Primar!
Avem speranța că vom vedea un alt mod de comunicare între Primărie și cetățeni. Ne dorim să primim răspunsuri la întrebările pe care le au turdenii, poate chiar într-un mod modern, rapid, fie pe site-ul Primăriei sau pe rețelele de socializare.
Ați repetat la finalul ședinței de la Primărie de săptămâna trecută că veți „reda Turda turdenilor” și că ceea ce ați promis în campanie nu este doar un slogan. Ați promis o schimbare în administrația locală a municipiului Turda și am observat deja prima noutate majoră la nivelul Primăriei: funcția de viceprimar nu mai este deținută de dl. Nemeș Lucian, ci de dl. Lucian Nemeș….
Vă solicităm în numele celor care așteaptă o schimbare reală în Turda să începeți cu ceea ce ne doare cel mai mult: situația financiară a Turzii.
După o perioadă de câțiva ani în care administrația Ștefănie a dat dovadă de o lipsă totală de transparență în ceea ce privește banii publici, vă întrebăm:

  1. Cine va întocmi auditul financiar care este necesar la preluarea mandatului de la administrația anterioară?
  2. Care este data la care veți face public acest audit financiar?

Dacă vreți cu adevărat să redați Turda turdenilor, haideți să aflăm împreună câți bani are Turda, ce credite au fost luate, care sunt sumele pe care municipiul Turda le are de plătit în urma proceselor pierdute, etc.

Asociația T9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...