Grupul T9 sprijină inițiativa dr. Cătălin Balog Bellu de a crea un eveniment special la Turda

CatalinBalog

Grupul T9 împreună cu Dr. Cătălin Balog Bellu anunță organizarea unei noi conferințe destinate dezvoltării mediului de afaceri turdean. Pe durata unei întregi zile, pe 20 noiembrie la restaurantul “Sarea in bucate”, participanții vor analiza oportunitățile de investiții în Turda precum și metode de stimulare și încurajare a antreprenorilor locali.
Au confirmat deja participarea Lorand Soares Szasz (de 2 ori consecutiv cel mai bun speaker din Romania la Business Days), Ciprian Soleriu (Conversion Academy), Cornel Marian Hoza (Webbits), precum și alți invitați din Bucuresti și Cluj Napoca.
Lista completă a participanților va fi actualizată în zilele urmatoare, pe masură ce vom definitiva programul complet al evenimentului.

Prin acest prim eveniment organizat împreuna cu Grupul T9, doctorul Cătălin Balog Bellu se alatură grupului tot mai numeros de oameni care își doresc o dezvoltare rapidă a municipiului Turda, pe baza unor proiecte viabile, atent gestionate de oameni dinamici și competenti.

 Cătălin Balog Bellu, medic stomatolog, proprietar al clinicii stomatologice Dental Care Turda și asociat al clinicii NOA Aesthetics, fost Președinte al Organizației Studenților Stomatologi Cluj și al Asociației Studenților Stomatologi din România:

Sunt îndrăgostit de Turda. Mi se pare unul dintre cele mai frumoase orașe din România și cu siguranță unul dintre orașele care oferă cele mai multe oportunități de dezvoltare”, mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...