Aleargă și salvează o viață !

Facebook-Post-Simplu1Crosul va avea loc sâmbătă, 20 mai 2017, începând cu ora 9:30 pe un traseu prestabilit pe drumul comunal DC 82 (din DN 1 spre Moldovenești), pe amplasamentul unde voluntarii Asociației T9 au plantat un număr de 1.900 paltini și tei. Zona de înscrieri şi aria de concurs vor fi marcate vizibil.

Înscrierea la cros este gratuită. Se acceptă donații în contul Asociației „Amicii Noștri” Turda.

Crosul are drept scop promovarea alergării în aer liber şi a unui stil de viaţă sănătos, promovarea activităților de împădurire, plantări și ecologizări, dar și atragerea atenției asupra necesității protecției animalelor: salvarea, adăpostirea, hrănirea, adopția, sterilizarea și îngrijirea câinilor abandonați. Se adresează tuturor persoanelor pasionate de alergare, cărora starea de sănătate le permite o alergare pe una din distanțele alese.

Asociația T9 îl are ca invitat special pe Tibi Ușeriu, câștigătorul Ultra-Maratonului 6633 Arctic Ultra, pentru a doua oară consecutiv anul acesta, aflat la cea de-a doua vizită în Turda.

Sponsorii evenimentului sunt firmele SYKES si Daisler.

În funcţie de numarul de persoane înscrise, vârsta şi sexul competitorilor, crosul poate cuprinde următoarele categorii:

  1. a) – copii 4-6 ani – fete/baieți – mixt
  2. b) – copii 7-10 ani – fete/baieți- mixt
  3. c) – copii 11-15 ani – fete/baieți- mixt
  4. d) – copii 16-18 ani – fete/baieți- mixt
  5. e) – adulti 18+ – femei/ bărbați- mixt

Distanţe de parcurs:

– Cros copii 4-6 ani – 250 m

– Cros copii 7-10 ani – 500 m

– Cros copii 11-15 ani – 1 km

– Cros copii 16-18 ani – 2 km

– Adulți – 3 km

– Adulți – 9 km (T9)

– Adulți – 14 km

Pentru toţi copiii participanţi la această competiţie unul dintre părinţi/ tutore/ reprezentant legal al acestora va completa şi semna o declaraţie prin care îşi vor da acordul pe proprie răspundere cu privire la participare si vor declara că participantul (copil) este apt din punct de vedere medical pentru participarea la această competiţie.

Animalele de companie sunt admise și binevenite, și pot participa la cros alături de stăpânii lor, atâta timp cât nu reprezintă niciun pericol pentru ceilalți participanti iar sănătatea patrupedelor nu este pusă în pericol. Stapânii sunt întrutotul responsabili pentru animalelele lor si le vor asigura hrana si apa, lesa si botnita, daca este cazul, si deasemenea vor asigura curațenia în urma lor.

Fondurile rezultate în urma organizării competiției, după plata cheltuielilor implicate de organizarea acesteia vor fi folosite în susținerea Asociației „Amicii Noștri” Turda.

Cupele, medaliile și diplomele sunt pregătite deja!

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Asociația T9.

Aleargă și salvează o viață !

  1. Alina Galea spune:

    Buna ziua!As dori sa stiu unde se fac inscrierile si la ce ora incep probele? Oamenii vor mai multe informatii. Va rog sa le postati sa stie lumea.
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...