T9 se implică puternic în mediul de afaceri turdean!

Grupul T9 a organizat luni seara un eveniment dedicat atragerii fondurilor europene nerambursabile, la care au participat aproximativ 60 de persoane. Sala de evenimente a restaurantului Pusca și Cureaua Lată s-a dovedit o gazda primitoare a prezentarii sustinute de Dan Nicoschi și Mircea Degan, ambii reprezentanti ai Companiei de Consultanta Financiara Transilvania (CCTF).

IMG_6462 (1)

Participantii – oameni de afaceri, tineri intreprinzatori sau reprezentanti ai presei locale  – au avut prilejul sa puna intrebari atat specialistilor din domeniul fondurilor nerambursabile cat si reprezentantilor bancii Raiffeisen, care au prezentat solutii originale la cererile de finantare mentionate.

Dintre cei care au beneficiat deja de avantajele finantarilor nerambursabile s-au remarcat reprezentanții firmei Agroturdean si – o surpriza extrem de placuta – producatorul turdean de suc natural Diosan Bioprod.

In calitate de oaspete special al evenimentului, prof. Dinu Dunca de la Universitatea din Uppsala (Suedia), specialist în arhitectura peisagistică, a vorbit despre oportunitatile pe care le are Turda din punct de vedere al turismului, asezarii geografice si a posibilitatilor de dezvoltare a zonei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...