Noi Suntem ….T9

T9-PNG-Header-half

Nimic nu este mai dificil, mai periculos şi cu un final mai nesigur decât să încerci schimbarea ordinii lucrurilor” – (Niccolo Machiavelli)
Dificil fiindcă înfrunți inerția, periculos fiindcă stârnești prostia, cât despre nesiguranța unui asemenea demers, istoria umană poate fi reinterpretată ca un lung șir de exemple sugestive menite să susțină acest enunț. Și totuși, schimbarea este motorul cel mai eficace al progresului uman, deci riscurile trebuie asumate. Nu cu eroism butaforic, nu sforăitor-mesianic, ci cu luciditate și pragmatism. E ceea ce ne propunem.

Cine Suntem:
Grupul T9 (Turda la puterea nouă) este o inițiativă a unor oameni cu experiență îndelungată în mediul privat din Romania și din străinătate, care doresc să se implice într-o dezvoltare durabilă  a municipiului și să contribuie la rezolvarea problemelor curente ale comunității locale.
Dorim să discutăm aici despre tot ceea ce vă place sau vă nemulțumește, despre tot ceea ce credeți că ar trebui schimbat sau remarcat, despre drumuri și poduri, despre instituții și organizații, despre oameni și locuri, despre flori și gunoaie, despre proiecte și evenimente. Vom da cuvântul celor care au ceva de spus, vom aprecia orice gând bun în favoarea comunității turdene din care cu toții facem parte. Ne vom permite să fim optimiști.

Ce ne propunem:
Am decis constituirea si susținerea unui cadru organizat în care persoane cu experiență în diferite domenii de activitate să contribuie la dezvoltarea municipiului Turda.

Membrii fondatori ai Grupului T9 sunt:
Bogdan Bulgaria (peste 20 de ani de experiență în management, în companii multinaționale), Călin Pintea (IT, cu experiență de 17 ani în America de Nord), Andrei Suciu (experiență în lucrări de infrastructură și o activitate de 15 ani în Dubai și Londra), Emil Turdean (specialist în domeniul agricol și al amenajărilor peisagistice), Octavian Gruian (profesor Scoala „Teodor Murășanu”),  Sorin Florea (consultanță în siguranța și securitatea muncii) și Dănuț Pop (administrator al Industrial Trading SRL, fost Director general al Izocer S.A / Argillon Romania S.A).

Ulterior ni s-au mai alăturat și ne susțin în mod activ:
Ioan Rațiu – Director General Cerasind, Zsolt Kepes  – Director General LAPP INSULATORS SA, Astrid Gligor – medic stomatolog, Claudiu Dioșan  – manager IT, Viorica Bochiș – casnica, Lucian Cadar – electrician, Liviu Ceclan –  inginer, Andrei Manda – economist, Dragoș Luca – director de vânzări, Doboș Nicolae junior – economist, tinerii Raul Cont si Peter Galfi.

Alături de acești oameni se află sute de turdeni care ne transmit zilnic mesaje de încurajare și susțin ideea unei schimbări adevărate la Turda, din dorința de a înlocui clica de politicieni care au adus-o în starea dezastruoasă de azi.

T9-PNG-Footer-half

19 Raspunsuri la Noi Suntem ….T9

 1. Nicolae spune:

  Felicitari pentru initiativa constituirii acestui grup.Turda are nevoie de schimbari profunde in toate domeniile.Promovarea pe principii de nepotism si nonvaloare trebuie urgent eliminata.

 2. Vasile spune:

  Buna ziua T9!

  Poate ar fi util si … transparent sa publicati cateva nume a membrilor grupului T9 … asta pentru a elimina orice interpretari libere …

 3. Cristian Nasalean spune:

  Buna ziua!

  Intrebare pt T9: care este situatia voastra politica? Adica, sunteti afiliati politic cu ceva partid(e)? Atat individual cat si/sau ca T9.

  Multumesc!

  • T9 Admin spune:

   Asociatia T9 este o organizatie civica, fara legaturi cu vreun partid politic.
   Niciunul dintre membrii Asociatiei nu este membru al vreunui partid politic.

   • Cristian Nasalean spune:

    Daca e asa, in primul rand va felicit pentru initiativa; in al doilea va doresc succes; iar in al treilea voi incerca pe caile pe care pot sa va sprijin si promovez. Sa auzim de mai bine!!

 4. marian badea spune:

  E nevoie de o noua viziune si o alta perspectiva

 5. marian badea spune:

  E nevoie de o noua viziune si o alta perspectiva
  E nevoie de BUNUL SIMT

  • T9 Admin spune:

   Asa credem si noi, de asta incercam sa construim o alta alternativa pentru Turda, bazata exact pe spuneti Dvs: pe bun simt, pe respect fata de locuitorii orasului, pe cinste si corectitudine.

   Asociatia T9.

 6. Cristian spune:

  Felicitări pentru înființarea grupului, asociației și pentru cea ce faceți.

  Vă urmăresc de ceva vreme pe Facebook și îmi place cea ce faceți.

  Și am o sugestie/recomandare pentru că tot susțineți transparența. Ar fi bine să creați o pagină în care sunt trecuți toți membri grupului și a asociației.

  Mulțumesc

 7. domi spune:

  buna asta e pt campania electorala

 8. vasi spune:

  Bravo T9, avem nevoie de oameni noi, care gandesc diferit, dar spre binele omului de rand
  Doamne ajuta

 9. aurel spune:

  Ne bucuram ca avem oameni noi care doresc schimbarea.
  Bravo T9

 10. sorin spune:

  Turdeni, votati cu capul, nu va lacomiti la 1 kg de ulei sau 1 kg de faina cu care va amagesc politicienii vechi care sunt de ani de zile la ciolan ,si pe urma strangeti cureaua, ca ramineti numai cu promisiunile.
  Ma bucur ca exista Grupul T9, care au o gandire noua, si par oameni serioasi care incearca sa schimbe sistemul invechit si corupt.
  Bafta!

 11. alex spune:

  Sigur o sa va votez, m-am saturat de aceleasi fete palide si lacome care nu fac nimic pt cetateanul de rand.Turdeni treziti-va, mergeti la vot!

 12. Marius spune:

  Am multe nemultumiri la ce se intampla in orasul meu Turda . Una din aceste nemultumiri este ce se intampla cu fosta gradina zoo . lunar se cheltuiesc bani publici si nu face nimic .Intrebarea este cit se mai continua in aceasta situatie . Turda fiind un oras turistic cu o gradina zoo functionala ar aduce un plus la bugetul local . T9 faceti presiuni pt a se pune baza pe acest obiect turistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...