Războiul lui Gelu Florea cu cei de la T9

TNvsT9

La Turda un pensionar merge la magazin să își cumpere o pâine. Iată cum relatează TurdaNews această întâmplare:

“Grupul T9 a nenorocit un om pe viață. După 40 de ani de muncă, un pensionar nu are bani să-și cumpere de mâncare. Cei din Grupul T9 i-au furat toți banii, ca să modernizeze Casa de Cultură după bunul lor plac. Vor să facă un sediu de multinațională acolo, o să fim sclavii străinilor. TurdaNews a fost prima publicație din lume care a aflat intențiile reale ale Grupului T9, oamenii ăștia vor să construiască un Ozenodrom la Turda. Ah, era să uităm: azi nu se ia apa la Turda. Revenim mâine cu noutăți pe tema asta. La Mulți Ani de Sf. Macarie din partea autorităților locale, dorim tuturor celor care poartă acest frumos nume să aibă inspirație la vot, urmează un an greu, avem de ales între echipa veche și puterea nouă.”

Până aici am fost ironici. Acuma vorbim foarte serios:
1. Domnilor Gelu Florea și Horea Hudrea: în prezența primarului și a vice-primarului Turzii  ați amintit de un studiu de fezabilitate de 7 milioane de euro, există înregistrarea video. Cine l-a întocmit, de unde aveți informația? Puneți-l pe masă și Asociația T9 se angajează să caute finanțare pentru proiect. Pe baza acelui Parteneriat de care am vorbit la dezbatere. Știți bine ce s-a propus acolo, n-a zis nimeni că nu asfaltăm străzile ca să facem un Business Center.
2. Cu accidentul  de muncă: orice jurnalist de investigație întâi dă telefoanele de rigoare, apoi se apucă sa scrie. Vă rugăm să-l sunați pe Dl. Turdean, de 2 luni așteaptă să vă informați de la sursă despre cele întâmplate. Ați fost invitat să vedeți toate actele referitoare la situația in cauză, nu ați dat curs invitației.
3. Despre propunerea de a restricționa traficul la o singură bandă la podul de la A&A. Va rugăm să ne întrebați despre asta la prima întâlnire publică organizată de T9, cu toată presa de față. Vă răspundem atunci. O să aveți o surpriză.

Ca de obicei, vă reamintim că ne găsiți pe www.turdanoua.ro și pe Facebook.

Va dorim un Crăciun Fericit si multă sănătate,
Asociația T9.

PS: Despre Ozenodrom: dați o cautare pe Google, cuvantul există doar pe TurdaNews :)
Iar am fost ironici.

2 Raspunsuri la Războiul lui Gelu Florea cu cei de la T9

 1. adrian daniel spune:

  Problema este în felul următor:”tov.gelu florea”nu mai”poate de bucuria”cetăţeanului de rând turdean,i s-a”umflat conturile”,iar acuma începe să”scuipe venin”asupra tuturora care nu îl”PREAMĂREŞTE PE TAICA ŞTEFĂNIE”!Eu l-aş duce la un curs de detoxifiere şi când este”reabilitat”îl vom lăsa să-şi facă treaba jurnalistică!

 2. Calin Marginean spune:

  De acord cu dvs.
  Tov Gelu Florea este unul dintre cele mai obscure personaje din oras.
  Eu personal am vazut cand a primit 100€ spaga/la negru/ cash/fara factura sa scrie ceva la comanda.
  Doua bancnote de 50€ fiecare !
  Si se mai tine stindardul presei locale, cel mai echilibrat, curat si echidistant.
  Alti colegi de-ai lui circula cu biciclete secondhand, iar tov Florea se lafaie in masina de lux platita din bani publici, sau din tipul de plati mentionat anterior.
  Bravo tovarase !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...