Implică-te în viața comunității!

T9-PNG-Header-halfNe-am constituit ca și ONG în toamna lui 2015. De atunci și până în prezent ne-am implicat în identificarea și soluționarea problemelor din jurul nostru. Vrem un oraș mai curat, mai bine organizat, în care legea să fie respectată și banii publici să fie cheltuiți în interesul locuitorilor Turzii.

Vrem ca municipiul Turda să devină un oraș la standarde europene, cu străzi asfaltate, cu parcuri pentru copii, cu locuri de muncă bine plătite. Un oraș din care tinerii să nu mai plece, ci  în care să-și cumpere o casă, să-și deschidă o afacere proprie și să trăiască alaturi de prietenii și familia lor.

Vrem un oraș care să nu mai fie sugrumat de caracatița partidelor politice și a unor grupuri de interese. Vrem transparență din partea autorităților locale, vrem să știm cum sunt cheltuiți banii publici. Ne vom implica în activități în beneficiul cetățenilor Turzii și vom lupta împotriva abuzurilor de orice fel.

VINO ALĂTURI DE NOI, AVEM MULTE DE FĂCUT ÎMPREUNĂ !

Poți deveni membru al grupului T9 dacă vei completa formularul de mai jos. Te vom contacta cu noutăți despre activitățile T9.

Vreau sa devin membru T9

 

T9-PNG-Footer-half

7 Raspunsuri la Implică-te în viața comunității!

 1. Runcan Dorin spune:

  „De câte ori aud, lucrul acesta nu poate fi realizat, ştiu ca sunt aproape de succes.” Michael Ryan Flatley
  Fiti aproape !!!

 2. Arion Mihai spune:

  In sfarsit vedem niste oameni seriosi, care au intentii bune pentru orasul nostru.
  Trebuie sprijiniti, e singura noastra sansa sa vedem Turda ca se dezvolta ca un oras civilizat !

 3. Manda Marius Andrei spune:

  Exact ce ne trebuia noua. Persoane cu o mentalitate „outside the box” care sa reîmprospăteze acest oras. Persoane care se gândesc cu adevărat la binele locuitorilor acestui oras. Felicitările mele domnilor si sper sa averi o activitate prospera

 4. Baciu Dona Dorina spune:

  Sant un cetatean al orasului Turda si am multe nemultumiri si asteptam demult sa mai apara un om nou care sa candideze pentru primaria Turda.Incercati sa va faceti cat mai cunoscut aici in oras,sa luati legatura cu cat mai multi turdeni pentru ca avem nevoie de oameni noi.Am impresia ca multa lume nu va cunoaste si din cauza celor cunoscuti sant sanse mici dar nu ne pierdem speranta ca poate sa fie si bine. VA dorim mult succes in alegeri, iar dorintele noastre sa se implineasca . Doamne ajuta.

 5. Varodi Cornelia spune:

  Am dorii noi pensionarii sa avem gratuit transportul in oras de cind sintem la pensie de limnita de virstra(Am 64 de ani)sa se revina pa 5 lei intrarea in SAlina..spatiile verzi sa fie amenajate..parcare la SALINA..blocurile lasate in paragina..sa se dea la fam tinere (Bl.din imediata apropiere a podului peste Aries)iar Casa de Cukltura sa se amenajeze cu geomuri termopane fumurii.nu cu tabla Doamne fereste..ar fii mai multe dar altadata..cu stima Varodi C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...