În sfârșit, solicitările cetățenilor sunt ascultate de Primăria Turda

Gh Dima - Oct2017-1 - Copy

La câteva săptămâni după ce Asociația T9 a sesizat Primăria, Compania de Apă și Domeniul Public, iată că autoritățile au decis să intervină pe str. Gh. Dima. Primarul Cristian Matei a anunțat o acțiune de curățenie masivă a străzii Gh. Dima, inclusiv rigolele în care gunoaiele sunt deversate de către unii locuitori din zonă.
Ne bucură faptul că autoritățile locale au reacționat (cu ceva întârziere) la solicitările cetățenilor.
Am spus-o și o repetăm: turdenii iși doresc un oraș curat, fără gunoaie, cu trotuare și străzi asfaltate. Acestea sunt problemele reale ale orașului, nu chermeze și spectacole de prost gust cu tot felul de artiști plătiți din bani publici. Taxele și impozitele plătite de turdeni trebuie să fie folosite pentru modernizarea orașului, pentru o viață mai bună pentru cetățenii Turzii.

Asociația T9.

În sfârșit, solicitările cetățenilor sunt ascultate de Primăria Turda

  1. Marincean spune:

    Cat o sa dureze aceasta curătenie ă rigolelor pe Gh Dima atâta timp cât pe str Viilor locuitorii nu sunt racordati la canalizare si devarsa fosele septice in santul dintre str.Campului si Viilor.Cred ca prima data ar trebui să se intervină acolo!Eu personal am o dată pe saptamana mlastina in curte din cauza deversarilor si un miros puternic.Am făcut multe sesizări dar in zadar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...