Turdenii trebuie sa aleagă: Andrei Suciu sau balaurul cu 3 capete?

poza4

AU MAI RAMAS câteva zile până pe 5 iunie…  Timp de 12 ani trei oameni au simulat democrația în Turda. S-au aliat când au împărțit puterea și au simulat lupta pentru putere de fiecare dată când se apropiau alegerile.

 • Au facut pereche primar-viceprimar (Ștefănie-Irimie) în perioada dezastrului de la Grădina Zoologică. Curtea de Conturi vine in control, descoperă plăți nejustificate de 18 miliarde lei vechi. Face un raport pe care primarul Ștefănie îl ascunde într-un sertar, nici un consilier nu-l poate citi. Nici Irimie (viceprimar în perioada respectivă), nici Matei nu sunt interesați să-l citească.
 • Au sărit mereu dintr-un partid în altul în speranța unui post călduț de (vice)primar sau parlamentar (Irimie).
 • Au mărit prețul la apă în 2013 și l-au lăsat așa până în prezent, spunând că nimeni nu mai poate face nimic (Ștefănie-Matei).
 • Deputatul Irimie „aduce” bani la Spital, unde firmele abonate la contractele administrației locale fac lucrările de patru ori, „până iese bine”.
 • Candidatul la Primărie Matei promite fonduri europene, în timp ce directorul CAA Matei își numește propriul ginere șef peste toate fondurile europene gestionate de Compania de Apă.
 • De la Spital dispar sute de calorifere de fontă, iar la Compania de Apa condusă de Matei se pierd din inventar mii de contoare de bronz. Nimeni nu știe unde au fost valorificate, nimeni nu investighează.
 • Poliția Locală împarte felicitări de Paști cu Primarul Ștefănie. După modelul generalului Oprea care folosea polițiștii după bunul său plac.
 • Candidatul la Primărie Matei apare pe la tot felul de întruniri ale cluburilor sportive și promite părinților sponsorizări peste sponsorizări. Din banii Companiei de Apă, doar nu din cei personali. Facturile rămân la fel de ridicate.
 • Asfaltările se fac numai înainte de alegeri și cu precădere pe străzile unde votanții sunt favorabili primarului. În afara perioadei pre-electorale se asfaltează străzile unde stau consilierii locali.
 • Orice proiect mai important (renovare muzeu, renovare hotel) se programează în așa fel încât sa fie terminat cu câteva zile înainte de alegeri. Ca să dea bine la imaginea clasei politice.
 • În rest, lucrări de proastă calitate, acordate acelorași firme, prin licitații ascunse pe site-uri greu accesibile. Niciodată nu se lucrează cu firme serioase, ci cu firme de apartament, cu acționari din clientela politică.

Caracatița politicienilor turdeni are 3 capete: Ștefănie, Irimie și Matei. Trei fețe ale aceleași realități sumbre: gunoaie pe străzi și printre blocuri, copii care scormonesc prin tomberoane, asfalt turnat doar înainte de campania electorală, locuri de muncă la Primărie și la Compania de Apa distribuite clientelei politice, poduri care se prăbușesc.

Dupa 12 ani a apărut un grup de oameni curajoși care a spus STOP!
Care s-au organizat și au decis să vină cu o alternativă. O schimbare reală, o schimbare ce trebuie sa înceapă de sus, de la cea mai înaltă poziție din administrația locală.

Acești oameni susțin „omul potrivit la locul potrivit”: Andrei Suciu, inginer expert în infrastructură, cel mai potrivit om pentru un oraș cu infrastructura la pământ. Un om care nu face parte din niciun partid politic, un turdean ca voi toți.

Dacă vreți sa alegeți STAGNAREA, aveți 3 opțiuni: Ștefănie, Irimie sau Matei.

Dacă vreți sa alegeți SCHIMBAREA ADEVĂRATĂ la Turda, vă invităm să vă alăturați grupului de susținători ai lui Andrei Suciu:  Emil Turdean – fermier, întreprinzător local, Dănuț Pop – antreprenor local, fost director Izocer-Argillon Turda, Ioan Rațiu – Director General Cerasind, Zsolt Kepes  – Director General LAPP INSULATORS SA, Călin Pintea – antreprenor în România și Canada, Octavian Gruian – profesor Școala „Teodor Murășanu”, Astrid Gligor – medic stomatolog, Claudiu Dioșan  – manager IT, Viorica Bochiș – casnică, Lucian Cadar – electrician, Liviu Ceclan –  inginer, Andrei Manda – economist, Dragoș Luca – director de vânzari, Nicolae Doboș junior – economist, tinerii Raul Conț și Peter Galfi, fără să-I uităm și  pe cei peste 2.400 de utilizatori reali Facebook care și-au manifestat deschis susținerea pentru Andrei.

Indiferent ce opțiune aveți, MERGEȚI LA VOT pe 5 iunie.

Mereu alături de turdeni,
Asociația T9.

 

Turdenii trebuie sa aleagă: Andrei Suciu sau balaurul cu 3 capete?

 1. Calin suciu spune:

  N-am ce face,ma apuc sa sun in Ro la prieteni si cunostinte sa-i lamuresc sa voteze cu cine trebuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...