Andrei Suciu: Domnilor politicieni, aveți o soluție?

Bani-Apa - CopyAm asistat în ultima perioadă la un spectacol ieftin, un joc de imagine prin comunicate, făcut de niște politicieni care se joacă de ani de zile cu banul nostru. Asociația T9 a atras atenția, în urmă cu câteva săptămâni, asupra prețurilor excesiv de mari practicate de CAA în colectarea apei.

De atunci și până în prezent, consilieri, primari și deputați pe de-o parte, într-o aparentă opoziție cu directorul CAA de cealaltă parte, au jucat ping-pong prin comunicate, care mai de care mai prost făcute, doar pentru a lăsa impresia că se implică. Niciun răspuns tranșant și nici vreo soluție pertinenta nu au venit din partea lor. Toți acești directori numiți politic, consilieri, primari sau deputați, au politizat un subiect care, culmea, tocmai de politizare nu avea nevoie.

Noi, turdenii, dorim un răspuns clar în ceea ce privește prețul practicat de CAA, nu cine l-a propus, nu cine nu l-a propus, ci VREM O SOLUȚIE, dacă aceasta este posibilă, pentru reducerea acestui preț. Atât. Așa că, domnilor politicieni, aveți bunul-simț și lăsați interesul turdeanului să primeze în fața celui personal.

Andrei Suciu,
Presedinte, Asociația T9.

Andrei Suciu: Domnilor politicieni, aveți o soluție?

  1. Eugenia Crisan spune:

    Eu am citit si asta de mai jos prin presa, e hotie pe fata. Degeaba ai platit pausal, ca acuma platesti din nou tot ce ai consumat. Se plateste apa de 2 ori !!
    Montarea contoarelor electronice cu citire prin unde radio, care au fost montate in Turda in vara anului 2015, sunt citite deabia in luna februarie a anului 2016. Desi s-a platit pausal din august cate 4 m cubi / luna, prima factura din martie 2016, care ia in calcul indexul ceasurilor noi nu tine cont de acest lucru si calculeaza intreaga cantitate inca odata. Asa se ajunge sa se plateasca in jur de 50 de metri cubi fara sa se tina cont de ce s-a platit pana acuma lunar in mod pausal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...