La Compania de Apă Arieș ești angajat dacă susții PSD Turda

CV-PSD - Copy

După precedentul creat de fostul director CAA Cristian Matei, care și-a angajat propriul ginere (dl Bobic) fără concurs, ginere care apoi a fost numit în timp record director general, cazurile unor membri și simpatizanți PSD angajați de către operatorul de apă și canal ”Compania de Apă Arieș” sunt tot mai numeroase.

De această dată este vorba de angajarea unor neveste de politicieni și preoți.

Asociația T9 a aflat că printre cei angajați recent se numără nevasta primarului PSD din Săndulești, Călin Forgaciu dar și soțiile preotului Sebastian Zăhan și a diaconului Daniel Buriană.

Constatăm că operatorul de apă și canal din Turda aplică în procedurile de selecție criterii vagi și arbitrare care permit apariția de speculații cu privire la onestitatea procedurilor de selecție Astfel, în procedurile de selecție ale directorului financiar, disponibile la adresa http://caaries.ro/wp-content/uploads/2017/01/rev-3-Anunt-Recrutare-DF.pdf, sunt prevăzute două condiții de evaluare ce sunt insuficient de clar definite. Experiența profesională în domeniul serviciilor de utilitate publică a fost punctată cu un maximum de 5 puncte iar  experiența în relația cu autoritățile publice a fost stabilită la alte 3 puncte. Cele două criterii de evaluare considerate criterii ce constituie un avantaj în procedura de selecție nu sunt definite  suficient de clar, precum criteriile de vechime profesională stablite în același anunț,  la minim 5 ani.

Modul vag în care se stabilește selecția de personal la Compania de Apă Arieș, faptul că de ani de zile operatorul public  nu a prezentat organigrama și statul de funcții în ședințele Consiliilor locale din zonă dar și faptul că printre angajați se regăsesc exclusiv membri de partid ori nevestele unor personalități cu legături în spațiul public ne determină să ne întrebăm dacă deciziile de angajare nu au un scop politic și propagandistic.

Asociația T9 solicită Companiei de Apă Arieș și Asociației de Dezvoltare Inter-Comunitară Apa Văii Arieșului  să facă publice organigrama și statele de funcții pentru perioadele 2012- 2017, atât pe site-ul societății dar și prin prezentarea acestora în ședințe a Consiliilor Local asociate, inclusiv Consiliul Local Turda. În acest scop, am solicitat respectivelor organizații aceste informații, în baza Legii 544 privind liberul acces la informațiile publice.

 

2 Raspunsuri la La Compania de Apă Arieș ești angajat dacă susții PSD Turda

 1. Dorell spune:

  Am lasatg mai multe comentarii pe Turdanews, recunosc toate anti PSD , dar toate in linii civilizate, fara atacuri la persoana, fara jigniri sau cuvinte triviale. Absolut toate sterse.
  Ex ultimul :
  „Cum se face ca pentru postul de Director Domeniul Public se cerea 10 ani de experienta , iar pentru Compania de Apa Aries , societate ce deserveste 2 orase si vreo 15 comune, n-a avut importanta experienta. Copilul asta are vreo 27 de ani, de vreo 3-4 ani a terminat scoala si deja e un geniu!”

  • T9 Admin spune:

   Dorell, baiatul e socrul primarului….
   Toata lumea tace, se teme sa nu-si piarda locul de munca.
   Presa locala e anesteziata, nu scoate o vorba impotriva lui Cristian Matei. Normal ca iti sterge Gelu Florea orice comentariu, doar imaginea primarului trebuie mentinuta cat mai curata cu putinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...