Dle Matei, cât au costat 400 de borduri și 600 mp de asfalt?

Trotuar

Dle Primar, ați afirmat la Turda TV că “Acele documente care nu sunt sub incidența lui 544 … să fie puse la dispoziție online, ca să le poată consulta toată lumea”.
Puteți urmări înregistrarea dezbaterii electorale, începând cu minutul 43:23.
Dacă ați cerut votul turdenilor și ați făcut anumite promisiuni, ne așteptăm ca ele să fie materializate.

Ne-am bucura foarte mult dle Primar dacă ați face cunoscut contribuabilului turdean cât au costat cele aproximativ 400 de borduri și cei aproximativ 600 mp de asfalt din zona noii biserici de pe Str. Ștefan cel Mare, precum și de ce s-au luat anumite decizii. În modul cel mai sincer apreciem ajutorul pe care l-ați dat noii biserici de pe Str. Ștefan cel Mare și faptul că în loc de bălării și gunoaie a apărut o clădire cochetă cu gard civilizat, cu trotuar asfaltat și borduri pe marginea trotuarului. Însă nu înțelegem de ce trotuarul n-a continuat în fața Colegiului Tehnic ‘’Dr. Ioan Rațiu’’ și mai departe până pe podul de peste Arieș.

Ne bucurăm ca enoriașii noii biserici se pot duce la slujba de duminică în modul cel mai civilizat cu putință, dar oare elevii și profesorii colegiului mai sus amintit care merg zi de zi la școală nu au așteptări legate de modul de acces la instituția lor ? Dar călătorii autobuzelor 20 si 21 spre Câmpia Turzii ?

Bazându-ne pe ce ați promis în campania electorală, vă cerem public să fie afișate pe site-ul Primăriei următoarele informații:

  1. Cât a costat întreaga lucrare, în mod cât se poate de detaliat, inclusiv cantitățile de materiale folosite. Vă rugăm publicați toate anexele la contractele referitoare la lucrarea respectivă.
  2. Câte zile a durat execuția lucrării și câți muncitori au fost angrenați în acest proiect.

Ați promis “accesul liber și online la documentele Primăriei” și “transparență”. Sunt cuvintele dumneavoastră din înregistrarea video, ați “garantat populației” că așa veți face.

Dle Matei, să mai facem cerere pe Legea 544 ca să aflăm aceste informații sau vă țineți de cuvânt?

Asociația T9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...