Confuzie totală la Primăria Turda, Cristian Matei nu mai ține minte ce a semnat!

Strategia2 - Copy

Uite strategia, nu e strategia… cam așa este condusă Turda de către C. Matei. Asociația T9 a întrebat oficial, pe Legea 544, dacă documentul postat pe site-ul Primăriei este valabil. Răspunsul primit a fost halucinant: “Primăria Municipiul (?!) Turda nu a avut în ultimii 12 ani o Strategie de Dezvoltare Durabilă a Municipiului”, răspuns care este în totală contradicție cu documentul semnat de însuși primarul C. Matei în 28 iulie 2016, în care “În concordanță cu Strategia actuală de dezvoltare a Municipiului Turda…” se solicita Consiliului Local Turda “demararea procedurii de solicitare a acordării statutului de stațiune balneoclimaterică pentru Băile Turda”.

Strategia1 - CopyDeci pe de o parte, dl C. Matei propune Consiliului Local o Hotărâre care este fundamentată pe această Strategie, iar pe de altă parte susține că ea nu este valabilă, fiind doar “un document asumat de vechiul primar”…… Răspunsul Primăriei l-a luat probabil prin surprindere și pe Gelu Florea, un ziarist dealtfel bine informat cu tot ce se întâmplă în Primăria Turda, care susținea cu tărie varianta că această Strategie este valabilă.

Concluzia noastră este că la Primăria Turda domnește confuzia. Bineînțeles că soluția va fi o “firmă specializată”, care va elabora un alt document, pe bani publici. Foarte probabil, încă un “document frumos, de pus în raft”, care va fi plătit din banii turdenilor, așa cum a fost și Strategia dlui Ștefănie.

Dle primar, repetăm sfatul pe care vi l-am dat și când pubelele de gunoi au fost instalate de doi domni încălțați cu teniși… Lucrați cu profesioniști, nu cu amatori!
E inadmisibil ca un un document cu antetul Primăriei, un răspuns oficial la o solicitare pe Legea 544, să fie trimis nesemnat, neînregistrat, de pe o adresă personală de Yahoo.
Luați exemplu de la Compania de Apă, noi am solicitat informații și de acolo, iar ginerele dvs ne-a răspuns de pe adresa pr@caaries.ro, cu documente semnate și înregistrate.

Asociația T9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...