Cristi Matei, nu-ți mai bate joc de LMV !

LMV 30 iunie - Copy

Dle primar, buruienile au înflorit pe terenul de la LMV. Acum o lună ați blocat acțiunea Asociației T9 de amenajare a bazei sportive și ați promis că vă ocupați dvs. Buruienile au un metru înălțime, au flori albastre și sunt dovada clară a lipsei totale de respect pe care o aveți față de LMV. Vă bateți în continuare joc de această bază sportivă și faceți doar acțiuni de imagine proprie.

Dna director Zamfir, dle Bia, doamnelor și domnilor membri în Consiliul de Administrație CNMV: sunteți complici la această acțiune de distrugere a bazei sportive. V-am oferit posibilitatea de a amenaja în mod GRATUIT terenurile respective. Știți foarte bine că firmele care susțin activitatea Asociației T9 au capacitatea de a face aceste lucrări, știți foarte bine că avem posibilitatea să atragem voluntari care să ne ajute, dar ați preferat să ascultați ordinul primarului Matei și să refuzați oferta noastra. Cu ce v-ați ales? Cu buruieni de 1 metru și o bază sportivă nefuncțională.

Cum justificați decizia dumneavoastră în fața elevilor și a locuitorilor Turzii? Ați ales să ascultați ordinele dictatorului turdean, în loc să urmăriți interesele liceului.

Asociația T9

Update:
La cererea unor cititori vă prezentăm o imagine mărită a buruienilor înflorite de la LMV. Ca să nu fie dubii.
LMV-iunie2017 - Copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...