Un an cu Cristian, micul dictator turdean

Primaria Turda - Copy

A trecut un an de când a preluat puterea în Turda. A asfaltat vreo 3 străzi, zice că mai mult nu s-a putut. A “depus proiecte” pentru 250 de străzi, ce vor fi asfaltate la Sfântu’ Așteaptă. Ne promite zilnic că “s-ar putea” să atragem fonduri europene. A dat podul la Guvern, dar Bucureștiul i-a spus că mai sunt 2.000 (două mii) de poduri în România care trebuie reparate. E bine, avem numărul de ordine 2001, așteptăm.

În criză de bani, taie bursele elevilor și mărește taxele pentru cei care aduc marfă cu camioanele în Turda, dar se face că nu vede camioanele cu balast care distrug drumurile Turzii. Le-a aprobat construirea de “heleștee” și “iazuri piscicole” când era director CAA, cum să îi supere pe cei care cară zilnic balast pe gratis?

Se îmbracă în alb și împarte diplome. Face poze cu toată lumea și le pune pe Facebook. Dacă înflorește o floare, dacă rodește un pom în Turda, e meritul LUI. Dacă un sportiv are performanțe, dacă o echipă câștigă un meci, EL le-a “creat condiții”. Împarte banii orașului de parcă ar face sponsorizări din banii lui personali.

Familia e bine, ginerele i-a moștenit funcția, cu nora a fost mai greu, dar s-a rezolvat și pentru ea un post de director.

N-a reușit să facă lucruri simple, cum ar fi contracte de salubritate între Prival și toți cetățenii orașului, gunoiul este aruncat la întâmplare pe străzile orașului. S-au montat 4 (patru) pubele de gunoi, după care proiectul a fost abandonat. În schimb, ni se spun povești nemuritoare cu heliport și funicular la Turda, cu biciclete cu GPS, cu o mocăniță între Salină și Castrul Roman…

Încheiem cu o întrebare: de ce n-a mai ținut Cristian Matei conferința de presă promisă pentru ianuarie 2017? Se teme să dezvăluie neregulile din perioada Ștefănie pe care se laudă că le-a descoperit?

Asociația T9.

Un an cu Cristian, micul dictator turdean

  1. un referendum pentru demiterea impostorului si beizadelele sale? cred ca s-ar strange suficiente semnaturi sa scapam de ei – sa nu uitam ca a castigat doar pt ca s-a votat intr-un singur tur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...