D-le Matei, ca să vă iertăm, trebuie să vă recunoașteți greșeala

Panou-Matei- v2 - Copy
D-le Cristian Matei, zilele trecute ați făcut apel la iertare și împăcare. O greșeala se iartă numai dacă e recunoscută. Fiți sincer și recunoașteți că ați folosit Sărbătorile Sfintelor Paști în scop electoral. Și dumneavoastră, ca și alți politicieni turdeni. Ați amplasat panouri URIAȘE în centrul orașului cu poza dumneavoastră, cu câteva zile înainte de începerea campaniei electorale.

Dacă recunoașteți, vă iertăm.

Ne-am permis din nou să modificăm textul panourilor, ca un drept la replică al Asociației T9 la gestul dvs.

Revenim cu întrebarea la care turdenii așteaptă răspuns:

Când o să revizuiți tarifele majorate ce au fost aplicate de Compania de Apă din 2013 până în prezent?

Asociația T9.

3 Raspunsuri la D-le Matei, ca să vă iertăm, trebuie să vă recunoașteți greșeala

 1. Lucian spune:

  Da unii politicieni folosesc texte din Sfanta Scriptura , frumoase si cu o incarcatura duhovniceasca deosebita dar…pe langa ca elimimina cuvinte din textul original , trimitearea la sursa citata este incorecta.

 2. Sebastian finta spune:

  Au fost si vor fi niste ipocriti care cauta numai fama si averi da intradevar se folosesc si de sfinta lor mama pentru a ajunge acolo sus unde vreau ei ,eu ma gindesc cum sa mai trag si sa mai stau printre straini sint de 17 ani in spania si as veni mãine acasa sa stiu ca pit face ceva acasa nu ca spania e frumoasa va inselati e vai de ea ca are plaja ca are clima mediteraniana,ca e barcelona si nu e Turda OK , da nu are un aerul curat si o slanina prajita pe valea dracului sau chiar pe vallea ariesului.,da vreau aceastta schimbare DÃI JOS Andrei si ffa ceva,te pup si iri doresc mult succes , modestia ta va cistiga

 3. Claudia spune:

  Calitatile manageriale ale baroului PSD sef la CAA, sunt vizibile pentru toti locuitorii urbei !

  Nu trebuie sa aplecati urechea la adversarii politici, NU !

  TREBUIE numai sa priviti unde CAA a spart trama stradala, trotuarele, etc. si de modul cum au „reparat” ! Nu alergati prin nu stiu ce colturii ale urbei, în zona ultracentrala la 50 m de biroul baronului, gasiti exemple câte vreti la m2 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...