In atentia d-lui Gelu Florea (TurdaNews.net)

T9-Logo-Web
Stimate domnule Gelu Florea,
În urma publicării de către dumneavoastră a textului intitulat  ”Grupul T9 implicat în mușamalizarea unui accident de muncă?!” dorim să vă comunicăm următoarele:

 

  • Accidentul de muncă la care vă referiți nu a fost ”ascuns de urechile și de ochii opiniei publice”, după cum afirmați dumneavoastră, ci a fost gestionat conform prevederilor legale în vigoare de către cei în drept să o facă. Pentru cei implicați, evenimentul a fost un accident de muncă, nu un subiect de presă, iar această diferență de perspectivă este, credem, pe deplin justificată.
  • Apreciem faptul că v-ați adresat ITM în calitate de jurnalist, dar ne-am fi bucurat să vă adresați și nouă pentru detalii, sau măcar angajatorului implicat. Atașăm prezentului document copia celui înregistrat la ITM Cluj cu nr. 14053/12.OCT.2015, care sperăm că vă va înlătura suspiciunile.
  • Dacă vă veți adresa oricăreia dintre cele două firme menționate de dumneavoastră, veți constata faptul că între ele există semnat un contract având ca obiect tocmai consultanță și servicii în domeniul protecției muncii, iar acest contract a fost semnat mult înainte de evenimentul menționat.

Sperăm că am reușit să răspundem întrebărilor dumneavoastră, iar dacă dumneavoastră considerați că mai există și alte informații legate de acest eveniment, nu ezitați să ne contactați, în spiritul unei deontologii profesionale pe care, suntem siguri, doriți să o respectați.

Apreciem faptul că ați reflectat până acum corect acțiunile Grupului T9 și sperăm la o colaborare viitoare lipsită de suspiciuni reciproce. De asemenea, cred că este important de menționat faptul că nu au existat solicitări de natură financiară din partea Turdanews adresate membrilor T9, după cum sugera un cititor.

Considerăm că există, la nivel local, suficiente subiecte de confruntare polemică în care putem avea păreri contradictorii care să ne consume energia și resursele într-un scop benefic comunității în care trăim.

Cu stimă,

Grupul T9

ITM-12102015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...