Dle Primar, T9 a găsit sursa de finanțare (4 milioane euro) pentru modernizarea străzii 22 Decembrie 1989

SMT-22 Decembrie 1989-euro
Dle Primar, Asociația T9 a continuat căutarea unei soluții pentru modernizarea străzii 22 Decembrie 1989. Se pot accesa 4 milioane de euro pentru modernizarea acestei zone, printr-un proiect de finanţare recent lansat de Ministerul Fondurilor Europene, prin POCU 2014-2020. Prioritatea de investiții a acestui proiect este ‘Dezvoltarea locală plasată  sub responsabilitatea comunităţii’, program prin care Primăria este obligată să lucreze cu un ONG local în vederea identificarii zonei dintr-un oraș cu peste 20.000 locuitori unde este necesară o investiție din fonduri europene.

Menționăm că această finanțare permite acoperirea unei game largi de investiții, inclusiv canalizare, asfaltare, creare de noi locuri de muncă.

Având în vedere că prima etapă ce presupune elaborarea unei strategii pentru întregul proiect are ca termen limită de depunere data de 14 noiembrie, vă solicităm să răspundeți public în cel mai scurt timp posibil dacă Primăria Turda va face demersurile necesare pentru a obține această finanțare.

Asociația T9 își declară public disponibilitatea de a lucra în mod transparent împreună cu Primăria Turda la elaborarea strategiei pentru modernizarea zonei ‘Str 22 decembrie 1989’ conform ghidului emis de Ministerul Fondurilor Europene.

Asociația T9

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...