Bugetul Zilelor Turzii, dat de Cristi Matei pe mâna unui om care “pierde” 500.000 lei pe an

Matei- Ursuleanu - Copy

În februarie 2017 primarul Matei își angaja “consilier personal” pe un anume Gabriel Ursuleanu. După care l-a pus imediat șef la Parcări în Turda. Poate vă întrebați pe ce criterii l-a adus Cristi Matei pe domnul Ursuleanu tocmai de la București?? Bineînteles, pe “competență”, așa cum și-a numit și propriul ginere director la Compania de Apă. Tot la Compania de Apă a fost angajată de urgență și doamna Ursuleanu, că doar nu era să rămână în Turda fără serviciu.

Toata lumea s-a întrebat oare ce a determinat familia Ursuleanu să lase viața de București și să vină tocmai la Turda, să se angajeze pe salarii de bugetari, tocmai la Primărie și la Compania de Apă? Probabil pasiunea dlui Ursuleanu pentru parcări, alt motiv n-am găsit….. Am răsuflat ușurați, Turda n-avea specialist în parcări și ne-am bucurat că a venit un domn cu un BMW X6 tocmai din București să ne învețe cum să parcăm …. Iar ca un bonus, acum câteva săptămâni, dl Ursuleanu ne-a învățat și cum să intrăm și să ieșim de la toaleta publică.

Surpriza a venit când am aflat că dl Ursuleanu e specialist și în organizări de evenimente, deci se va ocupa și de cheltuirea celor 500.000 lei disponibili pentru Zilele Turzii. Aici urmeaza partea interesantă: dl Gabriel Ursuleanu are o firmă care tocmai cu asta se ocupă, cu organizări de evenimente. Mai precis, organizări în pierdere, pentru că firma RABO EVENT SRL a înregistrat pierderi de 482.000 RON în 2016 și 399.000 RON în 2015.

3 întrebări pentru Cristi Matei:

– Dle Matei, de ce ați dat bugetul Zilelor Turzii pe mâna unui om a cărui firma de organizare evenimente merge în pierdere de 2 ani?

– Dle primar, angajarea dlui Ursuleanu pe post de “consilier personal – șef parcări” a fost făcută doar ca paravan, când de fapt scopul era să îl numiți șeful organizării Zilelor Turzii?

– Ați mărit bugetul alocat Zilelor Turzii ca să aibă domnul Ursuleanu de unde cheltui bani, că la asta se pare că se pricepe cel mai bine?

În orașul în care “nu sunt bani” pentru niciun proiect în beneficiul cetățenilor de rând, se găsesc bani să-l angajăm pe Ursuleanu de la București, să-i angajăm nevasta, să-i dăm salariu din bani publici, deși el “sparge” jumate de milion pe an. Vă mai mirați unde se scurg banii orașului? Vă mai mirați că Primăria Turda are contracte confidențiale cu furnizorii de servicii și spune că nu poate divulga sumele pe care le plătește?

Dle Ursuleanu, dacă am scris ceva incorect, vă așteptăm la sediul Asociației T9, să ne spuneți dacă am afirmat ceva greșit.

Asociația T9.

(credit foto: inturda.ro)

Matei- Ursuleanu-RABO EVENT - Copy

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...