Gelu Florea și cei care-l plătesc cu sume “confidențiale”

GeFlo-confidential - Copy

Gelu Florea îmbătrânește, și îmbătrânește urât. Un talentat jurnalist de investigație a ajuns un mercenar în slujba politrucilor care au condus Turda. Așa se întâmplă când ești plătit din banii Primăriei, cu sume știute doar de Ștefănie și Matei. La adăpostul unui așa-zis “contract de confidențialitate”, sumele ce trec din conturile Primăriei în buzunarele dlui Florea rămân ascunse de privirile turdenilor.

Probabil va trebui să așteptăm ca la conducerea orașului sa vină un alt primar decât dl Matei pentru a afla traseul banilor publici pe ruta Primărie – Compania de Apă – Salina Turda – TurdaNews. Aceste sume sunt folosite la alimentarea cultului personalității primarului și la denigrarea publică a tuturor celor care i se opun. Contractele confidențiale între Primăria Turda sau Compania de Apă și respectiv TurdaNews au fost semnate pe vremea când primar era Tudor Ștefănie iar director CAA era Cristian Matei. Când Asociația T9 a cerut ca aceste cheltuieli din banul public să fie comunicate tuturor turdenilor, primarul Matei și actualul director-ginere al CAA Bogdan Bobic au refuzat să răspundă la solicitarea făcută de T9.

De aici a pornit campania de denigrare al lui Andrei Suciu și a oricarei persoane care se asociază cu T9. Unii au cedat șantajului și presiunii și au renunțat să mai vină la ședințele T9, dar pe alții campania de denigrare i-a facut și mai ambitioși.

Atâta timp cât circuitul banilor publici nu va fi transparent, Turda nu va avea bani pentru investiții, dar va avea bani să o angajeze pe doamna Ursuleanu la Compania de Apă, să plătească artiști anonimi cu zeci de mii de euro, să comande unor firme de apartament studii de fezabilitate complet inutile.

După cum se poate observa, în Turda s-au asfaltat doar două străzi în 14 luni, dar v-au fost prezentate 10 videoclipuri cu aceste străzi. Ziariștilor locali li se cere să filmeze și să laude fiecare gest al primarului, ca să vă dea impresia că omul “lucrează din greu”. Vă mai amintiți jocul de imagine din jurul podului de la A&A, unde “s-au implicat” primarul, prefectul și tot felul de instituții?…. Ședințe peste ședințe, comisii peste comisii, însă rezultatul a fost ZERO, nu s-a făcut absolut nimic.

Turdenilor li se servește zilnic o realitate virtuală, ambalată frumos de către TurdaNews și alte publicații finanțate lunar din taxele și impozitele noastre.

Asociația T9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...