Andrei Suciu: Gropile ilegale de gunoi sunt focare de infecție

GropiGunoi - Copy (2)Pe teritoriul municipiului Turda sunt zeci de gropi de gunoi clandestine, unde se aruncă diferite gunoaie în mod ilegal.

Solicităm autoritățlor să demareze urgent o acțiune de eliminare a acestor focare de infecție. Gunoaiele depozitate acolo se descompun, există pericolul infiltrării pânzei de apă freatică, unele dintre aceste gropi de gunoi sunt în imediata vecinătate a puțurilor de unde Compania de Apă pompează apa potabilă livrată turdenilor.

Din informațiile noastre, unele dintre aceste gropi datează încă din 2008 și sunt rezultatul unor excavari mai mult sau mai puțin ilegale de balast. Din păcate, în toți acești ani, nimeni nu a făcut nimic, gunoaiele s-au acumulat și am ajuns la situația de azi.

Andrei Suciu,
Președinte – Asociația T9

Andrei Suciu: Gropile ilegale de gunoi sunt focare de infecție

  1. Anky spune:

    Cine vreti sa ia masuri? Cei care au luat o caruta de bani ptr a inchide ochii la aceste excavari? Sau politia locala, existenta doar in bugetul suplimentat al primariei nu si acolo munde este nevoie de prezenta ei? Clar ca totul porneste si de la cetateanul nesimtit si lipsit de respect, care isi arunca gunoiul pe unde apuca, fara sa conteze ca afecteaza calitatea vietii concetatenilor sai. Mai ziceti! poate aud si autoritatile si cetatenii. multumim :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...