La Turda legea a fost încălcată la 5 minute după închiderea urnelor

Turda-Dec2016 - Copy

Pregătiți-vă, vin vremuri grele. La 500 metri de domiliciu, la secția de votare din școala generală unde a fost elev, lui Andrei Suciu i s-a interzis accesul în secția de votare.

Deși Legea 208/2015 prevede clar:
“ART. 91: La toate operaţiunile ce ţin de numărarea voturilor participă membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare şi pot asista candidaţii, persoanele acreditate în condiţiile prezentei legi, reprezentanţii Autorităţii Electorale Permanente, membrii birourilor electorale de circumscripţie, ai oficiilor electorale şi ai Biroului Electoral Central”,

Deși Ghidul Președinților Birourilor Electorale spune același lucru:
“Pag 12: La toate operațiunile efectuate de birourile electorale ale secţiilor de votare pot asista, în afara membrilor acestora, a operatorilor de calculator şi a personalului de pază: candidații, persoanele acreditate, reprezentanții Autorității Electorale Permanente, membrii birourilor electorale de circumscripţie, ai oficiilor electorale şi ai Biroului Electoral Central”,

omul care a obținut peste 20% din voturile turdenilor la alegerile locale pentru postul de Primar al Turzii și candidat USR la parlamentare a fost dat afară din secția de votare pe motiv că “nu știm cine sunteți”, “de unde știm noi că sunteți același Andrei Suciu, dacă e coincidență de nume?”. Andrei a prezentat buletinul, însă acest lucru nu a convins-o pe dna Sălăgean, președinta secției de votare. Andrei a fost invitat să părăsească secția de votare.

Dacă așa se vor aplica legile în România de azi înainte…. ne așteaptă vremuri grele.

Asociația T9.

4 Raspunsuri la La Turda legea a fost încălcată la 5 minute după închiderea urnelor

 1. Miron Cristina spune:

  Avem tara pe care o meritam . Am inchis ochii 27 de ani cat ne au furat nu am luat atitudine si culmea i am ales iarasi sa ne conduca . Deci ce pot sa zic ? parasesc tara pentru ca nu o mai iubesc .

  • T9 Admin spune:

   Romanii au ales din nou oameni care nu respecta legea, care isi promoveaza familia si prietenii in functii controlate politic. Pana cand legile nu sunt respectate si nu sprijinim competenta si performanta la locul munca, lucrurile nu au cum sa mearga bine.

 2. Bobi St. spune:

  Nu am vrut, dar acum o sa renunt la cetatenia romana,imi pare rau…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...