Dle Primar, lucrați cu firme serioase, nu cu amatori!

AsaNU
Dle Matei, apreciem ideea amplasării noilor pubele. Dar nu mai lucrați cu firme improvizate. Fără cască de protecție și în teniși mov se manevrează sarcina unei macarale?

Este ilegal și total neprofesionist să angajezi astfel de persoane care să lucreze tocmai în prezența dvs…. Ne-am permis să folosim pozele postate pe pagina dvs de Facebook (Așa NU!), în comparație cu cele luate de pe site-ul unei firme specializate în protecția muncii (Așa DA!)

Reamintim pe această cale că potrivit prevederilor art. 39, alin (9), lit. i) si lit m) din Legea nr. 319 a securității și sănătății în muncă, constituie contravenție și se sanctionează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei nerespectarea reglementărilor de securitate și sănătate în muncă privind manipularea și utilizarea echipamentelor de muncă.

Dle Primar, înconjurați-vă de profesioniști, nu de amatori!

Iar la capitolul “transparență”, vă solicităm să postați pe site-ul Primăriei cât a costat amplasarea acestor pubele și ce firmă a executat lucrarea. Ați promis în campania electorală că “garantați populației” să faceți aceste informații publice.

Asociația T9

AsaDA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...