Este Cristi Matei cinstit cu turdenii?

Calitate Asfaltari - Copy

Vom afla răspunsul cu prilejul asfaltărilor… Avem câteva întrebări pentru primarul Turzii: cine va asigura recepția și controlul calității lucrărilor de asfaltare ce vor urma în Turda? Având în vedere că locuitorii multor străzi așteaptă de 20-25 ani să le fie modernizată strada, este foarte important ca lucrările de fie DE CALITATE!

Guvernul a alocat municipiului Turda 31 milioane lei pentru asfaltări și alte modernizări, lucrări ce se vor executa între 2017 și 2020.

  • Dle primar Matei, ce garanții oferiți turdenilor că aceste lucrări vor fi făcute pe măsura așteptărilor?
  • Care sunt clauzele de garanție și de calitate ce vor fi cerute firmelor ce vor efectua aceste lucrări și cine le va controla?
  • Veți da publicității toate documentele aferente lucrărilor și cum pot fi aceste documente consultate?
  • Chiar în aceste zile, unele străzi din Turda sunt modernizate (str Decebal, Rapsodiei, etc). Unde putem vedea proiectele acestor lucrări, devizele și certificatele de calitate?

Ne dorim ca în Turda să evitam situațiile în care aceste lucrări vor fi făcute de mântuială, pe costuri cât mai ieftine, iar dupa câțiva ani să ne trezim că tot ceea ce s-a modernizat trebuie refăcut.

Dle Matei, dați dovadă de transparență și publicați documentele referitoare la recepția lucrărilor, detalii referitoare la proiectele în lucru și persoanele care sunt responsabile de fiecare etapă a lucrărilor !

Nu-i suficient să vină bani la Turda, ei trebuie gestionați corect și transparent!

Asociația T9.

 

Este Cristi Matei cinstit cu turdenii?

  1. claudiu spune:

    31 milioane lei sau 31 miliarde lei? Ce sa faca cu numai 31 milioane lei „pentru asfaltări și alte modernizări, lucrări ce se vor executa între 2017 și 2020”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...