Cristian Matei sprijină cultura. Cultura buruienilor.

Buruieni-Teatru - Copy

Buruieni de un metru în fața Teatrului din Turda. Așa consideră Primăria că trebuie să arate “zona verde” din fața Teatrului. Mare amator de spectacole la care stă în primele rânduri, doar ca să fie văzut și filmat în prim-plan, Cristian Matei nu vede bălăriile din fața Teatrului “Aureliu Manea”….. Domnule primar, ocupați o funcție pentru care sunteți plătit ca să gospodariți orașul, nu să “sprijiniți” cultura cum făceau secretarii de partid PCR. Asta înseamnă să umblați prin Turda, să vedeți ce nu funcționează și unde trebuie acționat.

Dacă ați terminat de împărțit funcțiile de conducere la familie și la prieteni, ieșiți din birou, plimbați-vă pe străzi și vedeți care sunt problemele orașului.
Datoria dumneavoastră este să aveți grijă ca orașul să fie curat, primitor și plăcut, atât pentru turiști cât și pentru turdeni. Asta înseamnă să fii primar, nu să apari la fiecare eveniment ca să împarți diplome și să faci poze.
Ați promis în campania electorală să schimbați modul cum e gestionată Turda, așteptăm să vă țineți de cuvânt.

Dle Matei, cum e posibil să avem bălării de 1 metru în plin centrul orașului??

Așa cum ați trimis angajații unei firme care se ocupă cu întreținerea spațiilor verzi a doua zi după ce am criticat situația de la LMV, sperăm că și buruienile din fața Teatrului să dispară în scurt timp.

Asociația T9.





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...