Dle Matei, nu organizăm Zilele Turzii pe str. Gh. Dima?

Gh.Dima2 - Copy

 

Acum un an il invitam pe Cristi Matei pe str Gh. Dima. Oamenii făcuseră patru sesizări la Primărie și Prefectură, fără niciun rezultat. Absolut nicio reacție din partea primarului Turzii în ultimele 12 luni. Aceleași rigole pline de gunoaie, trotuarele sunt impracticabile, mai multe detalii puteți citi în articolul publicat în iulie 2016.

Dle primar, pe oamenii de pe Gh. Dima nu-i impresionează nici Delia, nici Andra. Ei au nevoie de condiții decente de viață, în schimbul taxelor și impozitelor pe care le plătesc.

Un primar trebuie să se ocupe de curățenia orașului, de starea drumurilor, de problemele cetățenilor, nu să fie impresar de artiști și organizator de spectacole. Poate că dacă strada pe care locuiți ar arăta ca str Gh Dima, n-ați mai da așa ușor 500.000 RON pentru două seri de muzică, după care să veniți în fața turdenilor să spuneți “n-avem bani la buget”.

De 25 de ani orașul nostru a fost lipsit de investiții pentru că au fost mai importante spectacolele și petrecerile decât prioritățile cetățenilor. Se pare că mergeți pe același drum pe care care a mers și Tudor Ștefănie: vă place să vă urcați pe scenă în mijlocul orașului, vă interesează doar imaginea personală iar când cetățenii vă solicită să vă implicați, le întoarceți spatele.

Dle Matei, dacă sunteți bărbat, mergeți pe Gh. Dima și spuneți-le oamenilor că e mai important să plătiți cântăreții decât să le reparați strada.

Asociația T9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...