Mulțumim pentru voturile acordate lui Andrei

T9Dragi turdeni,

Vă mulțumim pentru susținerea oferită lui Andrei Suciu și pentru voturile pe care i le-ați acordat în cursa pentru postul de Primar al Turzii.
A fost un exemplu de atitudine civică, de revoltă a locuitorilor Turzii împotriva incompetenței, a lipsei de transparență în administrarea orașului, împotriva gropilor și a gunoaielor ce ne înconjoară. Această atitudine a membrilor și susținătorilor T9 a contribuit la înlocuirea primarului și la o reconfigurare a structurii Consiliului Local. Vom vedea în lunile care urmează dacă această nouă conducere a municipiului Turda va fi o schimbare reală sau dacă această caracatiță transpartinică din Turda doar și-a schimbat culoarea.
Vă mulțumim pentru prezența la vot deși, conform unor surse de încredere, se pare că nu ne-am organizat prea bine. Unele grupuri de votanți din Turda s-au mobilizat puternic, au chemat zeci de taxi-uri cu care au mers la vot și au votat la unison, toată strada deodată. E o democrație originală, încă existentă la Turda, cu care probabil va trebui să ne luptăm în continuare. Nu ne rămâne pe viitor decât să fim mai uniți, mai implicați, mai eficienți în tot ce facem.
Vom continua și de azi înainte să manifestăm aceeași atitudine civică, în folosul municipiului Turda, pentru o viață mai bună pentru toți turdenii.

Vă invităm să ne susțineți în continuare și să ne urmăriți activitatea pe www.turdanoua.ro și pe Facebook.
Asociația T9

Mulțumim pentru voturile acordate lui Andrei

  1. Cota Daniela spune:

    Va admir pentru ca ati jucat cinsit,ati fost corecti in campania electorala si ati dovedit coloana verticala! Suntem alaturi de voi si speranta moare ultima. Respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...