La Turda partidul aflat la putere îți plătește facturile

Facturi

Asistăm cu stupefacție la o noua serie de decizii catastrofale luate de mediul politic turdean. Primarul Cristian Matei propune Consiliului Local să aprobe achitarea unor facturi la utilități pentru anumiți cetățeni ai municipiului Turda, în valoare totală de 48.560 RON. Bani publici care practic vor fi dați unor persoane private care nu și-au plătit facturile.

Colac peste pupăză, Grupul PNL Turda adună semnături online și formează un alt grup de cetățeni care solicită să le fie plătite și lor facturile. Tot din bani publici.

Fiecare partid își construiește propriul grup de asistați sociali.
Este revoltător modul cum politicienii turdeni decid să folosească banii publici, în beneficiul propriei clientele politice.

Aflăm cu această ocazie că Primăria Turda a cheltuit deja anul acesta 7.776.978,11 lei (aproape 1.800.000 euro) pentru asistență socială, bani cheltuiți în mandatele domnilor primari Ștefănie și Matei. (Cifrele sunt preluate de pe site-ul TurdaNews.net)

Nu e de mirare că Primăria Turda nu mai are bani pentru asfaltarea străzilor, amenajarea parcurilor, investiții, etc. Atât PNL Turda cât și actuala alianța PSD-ALDE-PMP aprobă pe bandă rulantă cheltuirea banilor publici pentru subvenționarea “asistaților sociali”.

Îi întrebăm pe cei care au votat PNL, PSD, ALDE, PMP la alegerile locale:  Asta v-au promis cei pe care i-ați votat?

Asociația T9.

2 Raspunsuri la La Turda partidul aflat la putere îți plătește facturile

  1. Cota Daniela spune:

    Ne intreaba si pe noi cineva daca suntem de acord sa ne fie cheltuiti banii pentru asemenea ,,necesitati”?E jalnic si trist ceea ce se intampla ,si ireal…

  2. sss spune:

    Noi inaitam memorii de 8 ani pentru asfaltare zonei din spate de la Materna. dar se rezolva prin vesnice amanari, ca-s mai urgente facturile cosumatorilor de R26 Si Neumarkt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...