Protejat de politicienii turdeni, managerul SM Turda a deschis o rampă de gunoi in curtea spitalului.

Poza1La adăpostul protecției oferite de caracatița politicienilor turdeni, managerul Spitalului Municipal ignoră orice reguli elementare de igienă. În curtea și pe holurile unei instituții care ar trebui să fie un exemplu de curățenie și igienă tronează mormane de gunoi.

În octombrie 2015 am crezut că putem transmite un mesaj pozitiv și am salutat gestul lui Emil Turdean care și-a oferit ajutorul și a scos toate gunoaiele din curtea spitalului. Este foarte trist să vedem cum printre cei peste 200 de copaci plantați în toamna trecută vedem acum gunoaie, moloz, chiar PET-uri de bere (?!?).

Nici pe holurile spitalului nu e diferit. Cele mai simple reguli de curățenie sunt complet ignorate, gunoiul e aruncat la întâmplare.

Poza8

Ce este și mai revoltător este lipsa oricărei reacții din partea autorităților. Am vorbit chiar zilele acestea cu politicieni importanți din Turda, le-am cerut din nou să facă demersuri pentru remedierea situației. Ne-au oferit aceleași răspunsuri care ocolesc adevărul, motive pentru care ei nu pot face nimic.

Domnilor Ștefănie, Matei, Irimie: conduceți sau nu partidele din Turda? Dacă da, atunci cereți consilierilor locali să analizeze problemele de la Spital. Dacă v-a luat 17 minute să votați bugetul pe 2016, de cîte zile aveți nevoie să luați măsuri de curățire a gunoiului de la Spital?

Protejat de politicienii turdeni, managerul SM Turda a deschis o rampă de gunoi in curtea spitalului.

  1. mitrut spune:

    Politicienii Turdeni, ca si managerul spitalului, n-au timp de asa ceva. Sunt preocupati sa stearga urme si sa-si rezolve propriile dosare inainte sa fie saltati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...