D-le Cristian Matei, așteptăm scuze, nu panouri !

Panou-Matei - Copy Pe panouri de dimensiuni ILEGALE pentru campania electorală,  Cristian Matei urează turdenilor Sărbători Fericite. O întrebare se impune: cum rămâne cu prețul apei, domnule Matei? Ați schimbat 2-3 comunicate cu domnul Ștefănie, v-ați prefăcut că vă preocupă problema, dar prețul apei a rămas neschimbat.

Nici nu ne interesează dacă panourile din oraș au fost plătite de Compania de Apă, de prietenii din PSD sau de vreo persoană fizică. Mai degrabă ar trebui să cereți scuze turdenilor pentru facturile umflate la apă și să aduceți prețurile la valoarea corectă, nu să vă faceți reclamă în perioada pre-electorală folosind pretextul unor Sărbători.

Ne-am permis să modificăm textul de pe panoul din sensul giratoriu, cu un text pe care îl considerăm mai potrivit.

Asociația T9.

6 Raspunsuri la D-le Cristian Matei, așteptăm scuze, nu panouri !

 1. Lapustea Elisabeta spune:

  Cat ii de corect sa te duci cu citirea Si sa nu poate fii modificata pt ca ii factura emisa deja Dar ii cea estimativa ! Cat is de corecti?!

 2. laura spune:

  Prea mari facturi la apa chiar nu vede nimeni este absurd așa ceva cit mai induram

 3. laura spune:

  Jos Cristian Matei ori scad preturile ori e altui de noi oameni ne-am saturat de hoți ne-am saturat de toți cei care fura

 4. cornel mincu spune:

  COMUNICAT CAA TURDA
  Stimati consumatori (si votanti-fraieri-)

  Va aducem la cunostinta in sedinta Consiliului Local din data de 29 februarie 2015 s-a hotarat modificarea legii lui Arhimede. Prin urmare, factura pentru volumul de apa dislocat prin intrarea clasei politice la apa- si impinsa de sus de tot, unde era, mult in jos,spre beciul domnesc, cu o forta egala cu gravitatea faptelor comise- se va calcula prin inmultirea cu 10 a cifrei rezultate din cumularea greutatii corporale a tuturor membrilor PSD + PNL + UNPR + ALDE + UDMR aflati in susnumitul Consiliu Local.

  Director CAA (in atentia DNA)

  Sf.Cristian Matei

 5. LIVIU CECLAN spune:

  Bravo Domnule CORNEL !!!

 6. mariana ursu spune:

  E foarte greu de evaluat,efectuat sau verificat un calcul corect,fie el si al consumului de apa,pentru un absolvent al Facultatii de Matematica(cu media 10)asa cum a afirmat d-l Matei pe fluturasii( fara intentii electorale),gasiti in 3 exemplare in cutia postala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...