Primăria Turda aplică acum sugestia făcută de T9 în 2015

AsaDA

Citim în presa locală că la podul de la A&A “se recomandă limitarea accesului auto pe acel pod și interzicerea circulației pietonilor pe trotuarul dinspre Turda”.
Adica EXACT ce Asociația T9 a propus în Decembrie 2015 !!

Observăm că autorităților locale le-a luat mai bine de un an să ajungă la concluzia pe care am formulat-o în 2015….

Mai aflăm din aceeași presă locală că devierea traficului auto va fi facută “pe alte străzi din oraș, mai ales pe strada 22 Decembrie, a cărei stare tehnică nu permite un trafic greu intens”.
Adică EXACT ce spuneam că trebuie să fie o prioritate, în august 2016 când ne-am întâlnit cu dl Matei și reprezentanții firmelor turdene. Atunci am fost contraziși, ni s-a răspuns că nu e importantă modernizarea acestei străzi, Primăria având alte priorități….

Cu umorul de rigoare, ne așteptăm să citim un articol în TurdaNews din care vom afla că podul de la A&A a fost distrus de Andrei Suciu, care în perioada când lucra la Primărie s-a sprijinit de balustradă și a rupt-o. Un ziarist iubitor de lei a facut probabil o investigație și în acest sens:)

Asociația T9.

Articole la care facem referință: articol din presa locală,  propunerea T9 din 2015, întâlnirea cu societățile comerciale de pe 22 Decembrie 1989 in august 2016, acuzațiile lui Gelu Florea că T9 acoperă Jaful de la Zoo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...