La sesizarea făcută de T9, Primăria Turda face un pas spre normalitate

T9-Pocu
Constatăm cu satisfacție că demersul nostru a dat roade. După ce s-a grăbit să ne răspundă că va depune cererea de finanțare până la 14.11.2016, Primăria Turda și-a dat seama că nu poate face acest lucru fără un GAL și fără a face selecția partenerilor privati, așa cum cere ghidul publicat pe 3 octombrie. Prin urmare, a anunțat pe 20 octombrie că acceptă dosare din partea partenerilor privați interesați.

Noi nu se supărăm că am fost acuzați de “documentare lacunară”, că am avea “informații ambigue”, important este că angajații Primăriei sunt acum pe drumul cel bun și încearcă până pe 14 noiembrie să finalizeze strategia cerută, așa cum o cere Ghidul MFE din 3 octombrie.

Ne bucurăm că am ajutat Primăria să aibă toate informațiile necesare și acceptăm anticipat scuzele de rigoare. Așa “lacunară” și “ambiguă” cum a fost sesizarea noastră, i-a scos din amorțeala pe funcționarii publici din Primărie. Sperăm ca în sfârșit să vedem niște fonduri europene atrase și la Turda.

Asociația T9.

La sesizarea făcută de T9, Primăria Turda face un pas spre normalitate

  1. Adrian spune:

    Dar angajatii primariei pentru ce sunt platiti? Chiar trebuie sa le fie dat totul mura in gura? Daca cineva a venit cu solutia(adica a facut deja jumatate din treaba ta) macar restul demersurile trebuiau facute de ei. Au primit acea soluti,ei trebuiau sa se intereseze daca se poate aplica si in ce conditii(cine iti face propunerea poate vorbeste prostii). Deci nu a fost informatia data de voi ambigua ci au fost ei prea comozi,ca sa nu zic altfel,sa se documenteze. Eu sunt deaccord ca cetatenii sa le puna la dispozitie toate documentele si informatiile necesare,cu conditia ca angajatii sicei care sunt platiti sa faca asta,sanu mai aibe nici o functie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...