T9 – Ștefănie = 1-0

treceri pietoniGrupul T9 a reușit să miște lucrurile în direcția bună. După ce timp de câteva săptămâni a cerut în mod repetat si fără succes Primăriei, personal d-lui Primar Tudor Ștefănie, să ia măsuri pentru asigurarea securității cetățenilor care traversează pe jos podul peste Arieș, iată că lucrurile s-au mișcat în direcția dorită după publicarea articolului din 15 decembrie. Mulțumim celor peste 3.000 de oameni care au accesat pagina cu articolul respectiv, în mod special celor care au distribuit postarea de pe Facebook. Incă o dată se dovedește că atunci cand oamenii își unesc forțele, orice schimbare devine posibilă.
Datorită acțiunii civice a celor care urmăresc propunerile T9, autoritățile au trecut în regim de urgență la instalarea a două treceri de pietoni în zona afectată de podul avariat, încercând să se apropie de soluția sugerată de Andrei Suciu și colegii săi din T9. Menționăm însă că pericolul nu este complet înlăturat, pietonii aleg în continuare să folosească trotuarul avariat.

Chiar dacă pietonii ar folosi trecerea din imagine, ne intrebăm cum ar reuși de exemplu o mamă cu un copil în cărucior să urce pe trotuarul din dreapta, care este și el avariat parțial și în stare de degradare avansată?

Vom urmări în continuare cu atenție și alte probleme cu care se confruntă locuitorii orașului și vom veni cu sugestii acolo unde vom avea soluții.

Weekend plăcut tuturor turdenilor, va așteptăm pe www.turdanoua.ro și pe Facebook, website-ul nostru s-a pregătit de venirea iernii :)

Asociația T9.

T9 – Ștefănie = 1-0

  1. Eugenia Crisan spune:

    Au facut zebrele degeaba. Oricum oamenii vor merge tot pe trotuarul rupt.
    Tipic romanesc, au bagat gunoiul sub pres. In loc sa repare podul au desenat doua zebre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...