Computerul tomograf de la Turda a fost folosit doar în scop electoral

TomografTurda - Copy

În 2015 politicienii din Turda se umflau în pene pe lângă un computer tomograf primit de Spitalul Municipal. Domnii Ștefănie, Felezeu și Irimie se lăudau care mai de care ce contribuție au avut la donația făcută de Asociaţia Întreprinderilor Italiene din Cluj. Pe de altă parte societatea Prival susținea că ei au cumpărat tomograful din Italia și apoi l-au donat Spitalului Municipal.

Nu știm cine are dreptate, dar realitatea este că acest computer tomograf nu funcționează nici azi, domnii susmenționați nu mai sunt interesați de situație după ce au pierdut alegerile locale. Nici administrația condusă de PSD-istul Cristian Matei nu manifestă vreun interes să existe un computer tomograf la Turda, Spitalul Municipal plătește costul consultațiilor și transportul bolnavilor la Cluj.

Informația ne-a fost furnizată de un număr de cadre medicale din Turda, care au contactat Asociația T9, revoltați că pacienții sunt trimiși la clinici private din Cluj, în loc să fie pus în funcțiune tomograful de la Turda.

Asociația T9.

Articole din presa locală, in toamna anului 2015: aici, aici și aici.

UPDATE:
Prin amabilitatea lui Gelu Florea (Turdanews) aflăm că actualul director al spitalului, Ovidiu Stănilă, ne promite că tomograful va fi pus în funcțiune în maximum 2 săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...