Un mesaj adresat presei locale

presa-libera - Copy

Doamnei Lia, domnilor Aurel, Emil, Horea, Gelu, Ionel, Ovidiu și celorlalți jurnaliști turdeni: Viitorul orașului depinde și de voi. Sunteți oamenii care scriu zilnic, pentru cititorii turdeni. Prin ceea ce scrieți, influențați mersul orașului și opiniile cititorilor.
Semnele nu sunt bune deloc, suntem convinși că le vedeți și voi. Dar aveți rețineri să le spuneți, pentru că sunteți finanțați din bani publici.
Nevoile orașului sunt evidente, însă ce fac autoritățile e complet pe dos.

Sătui de dictatura lui Ștefănie, turdenii au votat masiv schimbarea. Unii au crezut în Mircea Irimie, alții în Cristi Matei, alții în Andrei Suciu. A câștigat Matei, cu promisiunea că “va reda Turda turdenilor”…

Ce am primit în locul acestei promisiuni?
– Ginerele instalat pe post de director-moștenitor la CAA. Știți și voi cum a fost orchestrată numirea ca interimar, apoi s-a rezolvat și cu “concursul”.
– Transparența = zero. Dacă voi știți cum s-au cheltuit banii de la ZMT, să ne spuneți și nouă. Pe oricine întrebăm, nimeni nu știe nimic. Dacă îi întrebăm pe cei care au participat direct, toți susțin că au fost voluntari și n-au fost plătiți…. Păi atunci unde s-au dus cei 500.000 RON?
– Contractele grase merg la prieteni. Ultima ispravă, 70.000 euro acordați rapid în 30 minute.
– Contracte halucinante, complet inutile. Acuma sincer, ce rost are să plătească Primăria 500.000 euro chirie pe clădirea Poștei??
– Doua străzi asfaltate în 15 luni, dintre care una cu Domeniul Public, cealaltă cu firma unui prieten. Pe bune, chiar și Ștefănie asfalta mai mult… și vine toamna, vin ploile, cam cu asta rămânem până la primăvară.
– Podul de la A&A?….. Doamne ferește de o nenorocire acolo…. Absolut nimic nu s-a făcut în 15 luni
– Primăria donează 500.000 RON la mănăstire, când geamurile din clădirea spitalului sunt sparte?
– Patru tomberoane de gunoi în Micro și o toaletă publică în centru. Cine știe cât au costat, că nu ne-a spus nimeni.
– Și lista poate continua……

La realizări ce să trecem? Am câștigat niște meciuri de handbal…. Și am făcut zeci de planuri de “mobilitate urbană”, unele mai nerealiste ca altele.

Domnilor ziariști, vorbiți cu oamenii pe stradă, vedeți ce părere au….. Mai scrieți și părerea lor, nu doar “dupa dictare” de la Primărie. E chiar umilitor să vedem cum reproduceți toți, simultan, comunicatele Primăriei. Scrieți opinia dumneavoastră despre ce vedeți în jurul vostru, așa face un jurnalist care își respectă meseria.

Vă dorim succes,
Asociația T9.

2 Raspunsuri la Un mesaj adresat presei locale

  1. Cota Daniela spune:

    Foarte adevărat! Suntem sătui de aceste ,,realitati”dictate de primărie …Nu mai putem fi manipulați așa ușor pentru ca nu suntem orbi,vedem realitatea și,,realizarile”din orașul nostru.În locul spectacolului măreț cu ocazia zilelor Turzii, cu atâția artiști de renume și focuri de artificii,m-as fi bucurat sa văd mai multe drumuri reparate,mai multe promisiuni electorale implimite…Spitalul Municipal arata așa de jalnic …s-a cârpit puțin drumul de intrare în spital spre urgenta dar în rest arata ca o clădire în paragina.Aceleași doleanțe de ani de zile fără speranța că se va face ceva!Când vom avea și noi un oraș viu ,un oraș de care sa fim mândrii? Sper sa apuc sa văd ăsta!

  2. dorel spune:

    si cine ne aude? Cui ii pasa? Ne trimite politia locala la poarta daca cracnim! Toate cartierele de etnie rroma il sustine neconditionat , deci suntem legati de maini si de picioare. Singura speranta o fi ciroza !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...