Domnilor Matei și Bobic, doamna Chintovan: veniți pe str Gh Dima și răspundeți întrebărilor cetățenilor!

Solicitari Gh Dima - Copy

De peste 25 de ani oamenii aceștia trăiesc un coșmar, din cauza indiferenței primarilor și directorilor care au condus Turda. Iar dumneavoastră nu faceți excepție, sunteți la fel, dacă nu acționați concret. Dacă sunteți manageri responsabili, stabiliți CUM și CÂND va fi modernizată această stradă. Dacă nu sunt bani, vă aratăm noi unde se cheltuie banii orașului:

  • Primăria a încheiat un contract prin care plătește 500.000 euro pentru o clădire de care nu are nevoie (fosta clădire a Poștei).
  • Au fost angajați pe banda rulantă simpatizanți și membri PSD la Primărie și la regiile satelit, în mod total nejustificat.
  • Anual sute de mii de lei sunt aruncați pe spectacole în loc ca banii publici să fie folosiți în interesul turdenilor.

Dle Bobic, dacă ați găsit fonduri să o angajați pe soția dlui Gabriel Ursuleanu, faceți rost de bani și pentru oamenii de pe str. Gh. Dima!

Dna Chintovan, mergeți pe Gh. Dima să vedeți si dumneavoastră fecalele, șobolanii și gunoaiele de pe domeniul public, la 50 metri de centrul Turzii.

Dle Matei, la următorul spectacol la teatru pe care îl veti plăti din bani publici, nu vă mai parcați mașina exact pe locul unde și-o parca Tudor Ștefănie. Parcați mai sus, pe Gh. Dima, și luați o gură de “aer proaspăt” din zona “balneară” a Turzii.

Asociația T9 a depus azi solicitări către cele trei instituții, pentru a afla răspunsurile oficiale referitoare la situația de pe Gh. Dima.

Asociația T9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Se încarcă...